Eli tänä aamuna sitten kohtalon hetket puntarilla. Henkeä pidätellen seisoin hetken tuijottaen vaakan 00.00 lukemaa ja sitten ensin toinen jalka ja sitten toinen jalka, katse ylös.. huokaus.. katse alas.. 72.2 kg. Siis mitä.. vau!!! Tavaoite ja toive ylitetty 200 grammalla. Olen siis 5 päivän nutrilet starttipaketilla karistanut 2.2kg... Ei paha!! Muikea virne naamallani sipsutan keittiöön ja mies heti arvasi, että hyvin meni!!! Sitten siitä tekemään aamupuuroa, joka maistui taivaallisen hyvälle!! Vyötärön ja reidenkin mittasin, kirjoitin lukemat lapulle, jota nyt en enää löytänyt, täytyy ottaa ne huomenna uudelleen.

Vaatteita pukiessa huomasin, että lempiverkkarit tuntui löysemmältä, kuin reilu viikko sitten, kun ne viimeksi on jalassa olleet.... Ja taas hymyilytti!

Päivän kului kavereiden raksalla, jossa tuli aherrettua klo 10 - 17. Kaikenlaista aputyötä on tullut tehtyä ja siinä aherruksen tiimellyksessä myös nälkä saapui. Lounaaksi söin kanafileen runsaalla salaatilla ja höyrykasviksilla... (juu, tosi hyvät talkoosafkat!) Kahvipullat jäi syömättä, eikä tehnyt tiukkaakaan kieltäytyä pullasta, siis korvapuusteista, jotka ovat oikeasti minun heikoin kohtani herkkumaailmassa. Kotiin päästyämme tein itselleni ja miehelle broilersalaatin, lapset söivät omasta pyynnöstään nuudeleita ja kebakkoja. Nyt taas odottelen saunan lämpiämistä ja jääkaapissa odottaa kylmä lonkero, sellainen 25 cal/dl. Sen aion nauttia hyvällä omalla tunnolla ja tunteella!

Ai niin, talkoista kotimatkalla mies kävi kaupassa hakemassa maitoa ja tuli mukanaan kukkakimppu, joka oli minulle; sisukkaalle ja rakkalle vaimolle!!

Ai jai, ai jai.... aiiii jaiiii!!!