Meinaan viiden päivän starttipaketista, muutenhan tämä projekti jatkuu..
Vaaka näytti aamulla 73.2, eli 1.2 kg olis neljässä päivässä lähtenyt, ihan ok, mutta kieltämättä odotin enemmän! Olen kuullut tarinoita, että neljäkin kiloa on tämän startin mukana lähtenyt, mutta siinä tietysti voi olla huomattavasti reilumpi ylipaino selittävänä tekijänä. Mielestäni olen ollut tämän startin kanssa hyvin tarkka, en kiitettävän, mutta hyvän! Olo on kuitenkin sellainen, että enemmänkin olis mennyt. Ja sillä olollahan on suuri merkitys. Itsekunnioitus on varmaan korkeammalla ja se saa itsensä näyttämään paremmalta... tai jotain...
Nyt olis edessä aamuinen mansikkapirtelö, olympialaisia ja siinä sivussa pitäis siivota. Siivoamisesta oivaa hyötyliikuntaa, sen verran pihalla sataa, ettei saa mattoja pihalle vietyä..

Ai niin perjantai... yleensä minun perjantai on ollut sellainen, että lasten nukkumaan menon jälkeen on menty ukon kanssa terassille, grillattu jotain ja napattu vähän viiniä. Tänään en sitä kuitenkaan aio tehdä, mutta siinä on yksi motivaation puntari, aika suurikin.