No niin... oikeastaan päivä sujui hyvin, ellen olisi ollut niin väsynyt liian myöhäiseksi venähtäneestä eilenillasta. Aamupala: mansikkapirtelö, johon lisäsin kourallisen itse poimittuja vadelmia. Eihän se Gourmee-elämys ollut, mutta ei mitenkään etovakaan. Pirtelöä siemaillessa sai nauttia suomalaisesta huippu-urheilusta ammunnan lajissa. Välipalaksi oli kupillinen tomaattilientä, joka oikeesti oli hyvää! Lounaaksi ateriankorvauspatukka brownie, josta jäi kyllä tunne, että tahtoo suolaista!!!  Välipalaksi oli kupillinen kuumaa kasvislientä, ja tomaattiliemen tavoin se oli hyvää. Päivällinen on juustopastaa, johon laitoin hieman puutarhurin kasviksia sekaan, sekä lautaselle jäävuorisalaattia ja pieni raastattu porkkana. Jälkiruokana oli vaniljakiisseli, johon laitoin taas vadelmia, ilman niitä se olisi ollut  ällöttävää.  Päivän aikana tuli kipattua 2½ litraa vettä... Lisäksi join kaksi kuppia kahvia ja yhden teen, ei maitoa eikä makeutusainetta. 

Se naposteluhinku... sehän se tuppaa olemnaan minun kompastuskiveni, tänään napostelin tuorekurkkua. Olis tehnyt mieli dipata sitä salsakastikkeessa, mutta en sitten sitä tehnyt.  Oikeastaan mitään erityistä näläntunnetta ei ollut missään vaiheessa, mutta napostella olisi tehnyt enemmän mieli... Niinpä niin...

Saunassa käynnin jälkeen join lasillisen alkoholitonta siideriä, siitä taisi tulla jopa 13 kaloria...  Nyt olen tässä hyvillä mielin valmis nukkumaan, ennen hampaiden pesua ajattelin vielä juoda lasillisen vähäkalorista  mehukeittoa, taisi olla omena -herukka tms..


Summa summarun.... ei paha ja olen ylpeä itsestäni!!!